Minibar Medewerker

Job description

Als Medewerker Minibar ben je verantwoordelijk voor de minibars op de kamers van het Park Centraal. Je checkt en registreert het gebruik van de minibars en vult deze bij. Tevens behoren het schoonhouden van de minibars, opruimen van de roomservice kasten, het beheren van de voorraad en het netjes houden van het magazijn tot je functie.


Wat wij bieden

Natuurlijk gaan we jou alles vertellen over deze functie, maar laten we je eerst vertellen wat er voor jou in zit;


Deze functie binnen Park Centraal Amsterdam maakt het mogelijk een zeer diverse baan te hebben op een prachtige locatie in het bruisende hart van Amsterdam. Wij zijn gevestigd bij de ingang van het Vondelpark, nabij het Leidseplein en de grote musea. Er is echter meer dan alleen een geweldige functie op de beste plek in het populaire Amsterdam. Wij bieden ook geweldige werknemersvoordelen zoals kortingen bij onze vele exclusieve hotels, onze luxe restaurants en kledingwinkel. Daarnaast bieden wij ook gezondheids- en wellnesskortingen op fitnesslessen en sportschoollidmaatschappen naar keuze.


Persoonsprofiel:

Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste en vriendelijke collega. De geschikte kandidaat heeft affiniteit met de hotellerie, is nauwkeurig en servicegericht.

Job requirements

Functie-eisen:

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Enthousiast/gemotiveerd;
  • Nauwkeurig/accuraat;
  • Servicegerichte en flexibele instelling.

Wij bieden een afwisselende baan binnen een uniek 4*boetiek hotel in het centrum van Amsterdam tegen een marktconform salaris.

Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren o.a. aantrekkelijke kortingsregelingen in binnen- en buitenland, bedrijfsfitness, collectieve ziektekostenverzekering, trainings- & opleidingsprogramma’s.


Wie zijn wij?

Wij zijn Europe Hotels Private Collection, een uitgekozen portfolio van hotels en speciale projecten welke zich richten op het brengen van een kunstzinnige toets en frisse energie in enkele van de meest levendige buurten van Europa. We ontwerpen ervaringen en ruimtes die niet alleen voldoen aan de behoeften van de moderne reiziger, maar welke ook de gemeenschappen waarin we actief zijn koesteren en inspireren. Onze hotelmerken omvatten Sir Hotels, Max Brown Hotels en Park Hotels en zijn verspreid over Nederland, Duitsland, Spanje en Oostenrijk. Daarnaast is X-BANK onze Amsterdam concept store waar Dutch Design verkrijgbaar is.