Leerling Gespecialiseerd Kok

Job description

Volg jij een BBL- of MBO opleiding in horeca of en ben je op zoek naar een stageplaats in de keuken, dan willen wij jou graag opleiden!

 

Park Hotel Den Haag biedt jou een stageplaats waar je veel mag en kan leren, waar initiatief hoog in het vaandel staat en waar de begeleiding optimaal is. Daarnaast zijn sociale omgang, humor en iets voor elkaar over hebben zeer belangrijk: een prettige leeromgeving nodigt uit tot goede resultaten.

 

Als leerling gespecialiseerd kok assisteer jij in het voorbereiden van recepten in samenloop met de planning en assisteer je in het maken van de bestellingen. Jij houdt je bezig met het voorbereiden, produceren en koken van gerechten volgens de geldige regels en standaarden. Deze gerechten dragen bij aan de hoogst haalbare beleving van de gast. Daarnaast label jij de voorraad op de juiste manier en zorg je dat de voorraad wordt opgeborgen volgens de procedures van het H&S handboek, zodat de kwaliteit van het voedsel wordt behouden. Andere taken zijn:


  • Ontwikkelen van nieuwe garnituren
  • Schoonmaken van werkplek
  • Werken volgens de HACCP methode
  • Assisteren bij de distributie van de voorraad

Requirements

Persoonlijk profiel:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerling die enorm leergierig is en ervaring wilt opdoen in een diverse keuken. Jouw passie voor koken spat er vanaf en hard werken schrikt jou niet af.

 

Functie eisen:

  • Volgt hotel of toerisme gerelateerde studie (MBO);
  • Uitstekende communicatievaardigheden in Nederlands en Engels;
  • Je bent representatief en hebt een sprankelende persoonlijkheid;
  • Je bent stressbestendig, flexibel, service- en gastgericht.

 

Park Hotel Den Haag biedt stagiairs een uitstekende stagevergoeding en een vergoeding in huisvestingskosten indien zij verhuizen naar Den Haag. Bovendien kun je als stagiair gebruik maken van de verschillende benefits die Park Hotel Den Haag te bieden heeft, zoals G-Star discount en kortingen op hotel overnachtingen in binnen – en buitenland.