Front Office Trainee

Job description

Het 4 sterren Parkhotel Den Haag is een hotel waar de medewerkers de gast centraal zetten en gezamenlijk als een team voor het succes gaan met een waarborging van onze gastenbeoordelingen die boven de 8,5 gemiddeld liggen. Werken bij Parkhotel Den Haag betekent werken in een dynamisch team waar veel kansen liggen om jouw carrière en jezelf te verbeteren.


Als Front Office Trainee maak je deel uit van het Front office team en geef je onze gasten de ultieme gastbeleving. Je bent verantwoordelijk voor alle soorten taken van de receptie/front desk, zoals check-in en check-out, het verzorgen van gastvrije services voor onze gasten, hen informeren over de stad en leuke restaurantjes en ervoor zorgen dat de verwachtingen van de gasten worden overtreft. Daarnaast zal je inkomende telefoontjes beantwoorden en creatieve ideeën en nieuwe projecten bedenken om de huidige procedures en diensten te verbeteren.


Persoonlijk profiel:

Voor deze functie zoeken we een energiek, enthousiast en betrokken student die affiniteit heeft met de gastvrijheidsindustrie; een team player met probleemoplossende vaardigheden en hulpvaardig en gastvrij is.

Job requirements

  • Volgt hotel of toerisme gerelateerde studie (MBO);
  • Uitstekende communicatievaardigheden in Nederlands en Engels;
  • Je bent representatief en hebt een sparkelende persoonlijkheid;
  • Je bent stressbestendig, flexibel, service en gastgericht;
  • Je bent beschikbaar voor een minimale periode van 6 maanden en kan starten per september 2020.


Parkhotel Den Haag biedt stagiairs een uitstekende stagevergoeding en een vergoeding in huisvestingskosten indien zij verhuizen naar Den Haag. Bovendien kun je als stagiair gebruik maken van de verschillende benefits die Parkhotel Den Haag te bieden heeft, zoals kortingen op hotel overnachtingen in binnen – en buitenland.


Parkhotel Den Haag maakt deel uit van Europe Hotels Private Collection; een bekroond hotel concept, eigenaar en managementorganisatie, werkend aan een portfolio van hedendaagse, design-led lifestyle hotel brands in strategische locaties zoals de stad Amsterdam en geselecteerde levendige steden door heel Europa. Momenteel bestaat de brand collectie uit Park Centraal Amsterdam, Parkhotel Den Haag, SIR Hotels, Max Brown Hotels en W Amsterdam by Marriott International.