Front Office Agent

Job description

WE’RE HIRING!       

Wij zijn op zoek naar die nieuwe enthousiaste collega die graag deel wil uitmaken van een Haags Topteam en opzoek is naar een uitdagende tijd. Het 4 sterren Park Hotel Den Haag zal spoedig beginnen met een grootse verbouwing. Wij zijn een hotel waar de medewerkers de gast centraal zetten en gezamenlijk als een team voor het succes gaan met een waarborging van onze gastenbeoordelingen die boven de 8,5 gemiddeld liggen. Werken bij Parkhotel Den Haag betekent werken in een dynamisch team waar veel kansen liggen om jouw carrière en jezelf te verbeteren.
 
Het front office team is op zoek naar een gastgerichte, hands on receptionist die het huidige team zal versterken. Deze functie zal een flexibel dienstverband zijn ( 0-uren contract) op gevarieerde dagen en tijden ('s ochtends, 's middags, ‘s avonds, weekends). Jouw belangrijkste werkzaamheden bestaan uit:

  • In- en uitchecken van gasten;
  • Gasten te woord staan;
  • Informatie verstrekken aan gasten over bijvoorbeeld de omgeving;
  • Telefoonaanname en verwerking;
  • Support naar de reserveringsafdeling;
  • Actieve upsell van extra rooms en packages.

Requirements

Voor deze functie zoeken wij een open, besluitvaardige en creatieve collega die gestructureerd en zelfstandig kan werken. De geschikte kandidaat heeft affiniteit met de hotellerie, is enthousiast, stressbestendig, gedreven en een echte teamplayer. Daarnaast ben jij een duizendpoot die snel kan schakelen.

 
Functie eisen:

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent gemotiveerd, zeer service gericht.
  • Staat open voor veranderingen, en ziet de verbouwing als een uitdaging.
  • Je hebt een toegankelijke, representatieve en flexibele instelling.


Park Hotel Den Haag biedt uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (marktconform) w.o. trainings- en opleidingsprogramma, collectiviteitkorting bij een zorgverzekeraar, bedrijfsfitness en medewerker kortingen in binnen – en buitenland, etc.
 
Park Hotel Den Haag is onderdeel van Europe Hotels Private Collection; een hotelmanagement- collectie van lifestyle design hotelmerken en - concepten in bruisende Europese steden waaronder Amsterdam, Den Haag, Berlijn, Düsseldorf, Hamburg en Ibiza. EHPC is een innovatieve organisatie die zich onderscheidt door het in de markt zetten van originele lifestyleconcepten, en ‘design leadership’. Op het moment bestaat de collectie in Nederland uit Park Hotel Amsterdam, Park Hotel Den Haag, SIR hotels, Max Brown Hotels en W Amsterdam door Marriott International.