F&B Trainee

Job description

Volg jij een BBL- of MBO opleiding in toerisme, horeca of recreatie en ben je op zoek naar een stageplaats in de F&B, dan willen wij jou graag opleiden!


Parkhotel Den Haag biedt jou een stageplaats waar je veel mag en kan leren, waar initiatief hoog in het vaandel staat en waar de begeleiding optimaal is. Daarnaast zijn sociale omgang, humor en iets voor elkaar over hebben zeer belangrijk: een prettige leeromgeving nodigt uit tot goede resultaten.


Voor de stage in onze F&B-afdeling wordt de extra nadruk gelegd op het verrichten van service verlenende en ondersteunende werkzaamheden bij het verblijf van de gasten, met als doel hen een optimale gastbeleving te geven. Je zult op alle afdelingen van de F&B werkzaam zijn, wat jouw stage zeer dynamisch maakt! Taken die jouw stage omvatten, zijn:

  • het gastvrij ontvangen en correct te woord staan van gasten;
  • verschillende buffetten kunnen opbouwen (onbijt, lunch en diner);
  • zorg dragen voor de dagelijkse voorbereiding en mise-en-place (tijdig opbouwen van banquetingzalen voor komende bijeenkomsten);
  • bedieningswerkzaamheden in ontbijtzaal, banqueting, bar en roomservice;
  • zorg dragen voor het opgeruimd en schoon achterlaten van restaurant, zalen en werkruimtes aan het eind van de dienst.

Persoonlijk profiel:

Voor deze functie zoeken we een energiek, enthousiast en betrokken student die affiniteit heeft met de gastvrijheidsindustrie; een team player met probleemoplossende vaardigheden en hulpvaardig en gastvrij is.

Job requirements

  • Volgt hotel of toerisme gerelateerde studie (MBO);
  • Uitstekende communicatievaardigheden in Nederlands en Engels;
  • Je bent representatief en hebt een sparkelende persoonlijkheid;
  • Je bent stressbestendig, flexibel, service en gastgericht;
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 6 maanden en kan starten per maart 2020.


Parkhotel Den Haag biedt stagiairs een uitstekende stagevergoeding en een vergoeding in huisvestingskosten indien zij verhuizen naar Den Haag. Bovendien kun je als stagiair gebruik maken van de verschillende benefits die Parkhotel Den Haag te bieden heeft, zoals kortingen op hotel overnachtingen in binnen – en buitenland.


Parkhotel Den Haag maakt deel uit van Europe Hotels Private Collection; een bekroond hotel concept, eigenaar en managementorganisatie, werkend aan een portfolio van hedendaagse, design-led lifestyle hotel brands in strategische locaties zoals de stad Amsterdam en geselecteerde levendige steden door heel Europa. Momenteel bestaat de brand collectie uit Park Centraal Amsterdam, Parkhotel Den Haag, SIR Hotels, Max Brown Hotels en W Amsterdam by Marriott International.