F&B Manager

Job description

Wil jij deel uitmaken van een spannend project? Dan is dit je kans, want volgend jaar wordt ons hotel compleet gerenoveerd en laten we iedereen versteld staan met een gloednieuw hotel inclusief een waanzinnig nieuw F&B-concept! Ben jij vol energie en klaar om dit nieuwe concept tot een groot succes te maken?


Wat wij bieden

Natuurlijk gaan we jou alles vertellen over deze functie, maar laten we je eerst vertellen wat er voor jou in zit;


Deze functie binnen Park Centraal Den Haag maakt het mogelijk een zeer uitdagende baan te hebben op een prachtige locatie in het bruisende hart van Den Haag. Met een ligging in het midden van het Hofkwartier in Den Haag, dichtbij de Grote Kerk, de Paleistuinen en Paleis Noordeinde, is Park Centraal Den Haag een perfecte oase van rust te midden van het bruisende centrum. Het 4-sterren Park Centraal Den Haag is een hotel waar de medewerkers de gast centraal zetten en gezamenlijk als een team voor het succes gaan met een waarborging van onze gastenbeoordelingen die boven de 8 gemiddeld liggen. Er is echter meer dan alleen een geweldige functie op de beste plek in het populaire Den Haag. Wij bieden ook geweldige werknemersvoordelen zoals kortingen bij onze vele exclusieve hotels, onze luxe restaurants en kledingwinkel. Daarnaast bieden wij ook gezondheids- en wellnesskortingen op fitnesslessen en sportschoollidmaatschappen naar keuze.


Jouw rol

Als F&B Manager ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van de verschillende F&B-afdelingen binnen ons hotel. Jij zorgt ervoor dat alle taken soepel verlopen bij het dagelijkse uitgebreid ontbijt, de roomservice, onze drukke hotelbar, in de keuken of bij onze banquetingafdeling tijdens diverse evenementen en partijen waarbij we zeker niet mogen vergeten de events in onze binnentuin. Je bent een belangrijk onderdeel van het managementteam en bent daarom ook betrokken bij de algemene hotelstrategie.

Requirements

Waar houd jij je mee bezig in deze rol?

 • Zorgen voor een efficiënt team met gemotiveerde medewerkers middels overleg, doelen, tussentijdse beoordelingen en trainingen
 • Actief lidmaatschap van het management met het delen van rapporten, prognoses, budgetten, het F&B-beleid en toekomstige plannen
 • Effectief communiceren met het team en betrokken afdelingen
 • Altijd willen streven naar een 100% klanttevredenheid
 • Het overzicht bewaken over de loonlijst, verkoopkosten en de voorraad
 • Zorgen dat de wetgeving omtrent hygiëne en veiligheid wordt nageleefd

Onze ideale kandidaat

Onze ideale kandidaat vindt het leuk om een team te coachen en heeft hier ook al werkervaring in opgedaan. Jij weet alles van Food en Beverage door jouw passie voor de industrie en geeft hier graag het goede voorbeeld in. Het is jouw doel om elke dag opnieuw de verwachtingen van de gast te overtreffen middels uitstekende uitvoering van de dagelijkse routines. In het kort heb jij:

 • Een Bachelor diploma, bij voorkeur in Hotel Management;
 • 2-4 jaar werkervaring in een managementfunctie;
 • Affiniteit en ervaring in Food en Beverage;
 • Vloeiende Nederlandse en Engelse vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Een persoonlijke betrokkenheid bij gastvrijheid, klantenservice en kwaliteit;
 • Een opgewekte persoonlijkheid in de omgang met gasten en teamleden;
 • Uitstekende gastservicevaardigheden en het is jouw hobby om uitmuntende services te leveren!
 • De ambitieuze en gemotiveerde spirit om de juiste sfeer in ons F&B-team te brengen;

Wie zijn wij?

Wij zijn Europe Hotels Private Collection, een uitgekozen portfolio van hotels en speciale projecten welke zich richten op het brengen van een kunstzinnige toets en frisse energie in enkele van de meest levendige buurten van Europa. We ontwerpen ervaringen en ruimtes die niet alleen voldoen aan de behoeften van de moderne reiziger, maar welke ook de gemeenschappen waarin we actief zijn koesteren en inspireren. Onze hotelmerken omvatten Sir Hotels, Max Brown Hotels en Park Centraal Hotels en zijn verspreid over Nederland, Duitsland, Spanje en Oostenrijk. Daarnaast is X-BANK onze Amsterdam concept store waar Dutch Design verkrijgbaar is.